Workshops bij Cordi in Groningen.

2-d met stof en lutrador.
De achterste laag in het werkstuk is van katoen en die kleurt U zelf met inktense aquarelkrijt. Als deze stof droog is, gaan we met de naaimachine aan de gang en voegen we stiksels toe met garen naar keuze.
Er kan uit de vrije hand gewerkt worden, maar ook met de gewone naaivoet kunnen mooie resultaten behaald worden.
In de voorste laag worden vormen geheel of gedeeltelijk uitgesneden met de soldeerbout. Er zijn heel veel mogelijkheden om dit te doen. Daarna geven we de lutrador een kleurtje en worden beide lagen in een spieraam gespannen. Aan het einde van de dag hebt U een (bijna) gereed werkstuk mee naar huis.
Datum; maandag 23 april (vol) en maandag 9 april
Kosten € 45.-

workshop 2-d met stof en lutrador workshop 2-d met stof en lutrador

Workshop Hand Made by …..
Nooit meer zoeken naar de juiste stoffen voor een applicatie of panel, maar deze zelf maken. Dat leert U in deze workshop. Eerst kleurt U met de Inktense aquarelpotloden op stof. Contourlijnen kunnen met een speciale zuurvrije fineliner, stiksels of borduursteken aangebracht worden.
Na het natmaken met een penseel en drogen is de kleur van de aquarelpotloden licht- en (hand)wasecht geworden. Het panel kan direct verder gebruikt worden in Uw creatie of de applicatie wordt uitgeknipt en kan met de hand of met de naaimachine geappliceerd worden. Het is ook mogelijk het geheel met andere borduursteken te verrijken. Mogelijkheden te over.
Datum; dinsdag 24 april
Kosten € 45.-

workshop Handmade by ... workshop Handmade by ... workshop Handmade by ...

Opgeven bij Cordi Atelier
telefoon: 050-3121511
e-mail: info@cordiatelier.nl
www.cordiatelier.nl

 

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.