Workshops bij Cordi in Groningen.

Workshop mozaïek met de naaimachine.
Op de eerste dag van deze workshop maakt u een klein quiltje geïnspireerd op mozaïeken die in Barcelona te zien zijn in bijv. Park Güell. U leert in deze workshop de basistechniek van mozaïek maken met de naaimachine met een vaststaand patroon.
Op de tweede dag van deze workshop gaan we een veel vrijere vorm van mozaïek maken. We maken deze dag gebruik van angelinavezels en organza over de mozaïekdelen heen, zodat er een heel ander effect ontstaat. Dit kan evt, gecombineerd worden met een foto.
Alles wordt machinaal gequilt.
Data; maandag 10 december en 11 februari.
Kosten € 95.- voor beide dagen.

workshop mozaiek workshop mozaiek

Aquarel landschap met foto.
In deze workshop is een geprinte foto op A4 formaat het uitgangspunt. Daarbij gaat U aquarelleren op stof met inktense potloden om zo de achtergrond een bijpassende kleur te geven. U hoeft niet te kunnen tekenen of te kunnen aquarelleren. Door het nieuwe materiaal waar we mee werken is deze techniek voor iedereen mogelijk. Extra vormen op de voorgrond worden ook met inktense potloden gedaan, maar daar gebruiken we een andere techniek voor dan de achtergrond. Ook kunnen er nog strookjes organza toegevoegd worden, geverfde vliesofix, stukjes fotokopie enz.
Datum; dinsdag 11 december.
Kosten; € 47.50

textile art textile art

Opgeven bij Cordi Atelier
telefoon: 050-3121511
e-mail: info@cordiatelier.nl
www.cordiatelier.nl

 

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.