lesprogramma 2020 – 2021

LESPROGRAMMA  2020 – 2021.

Op weg naar Art.
In het seizoen 2020 – 2021 start er een nieuwe groep. 

U wilt meer werk maken met een eigen stijl en hebt behoefte aan handvaten om dat te maken waar U naar op zoek bent. Centraal in het eerste jaar staat het zoeken naar een eigen stijl, compositie en het toepassen van enkele nieuwe materialen. Opdrachten worden in de volgende les besproken, zodat U leert te kijken naar Uw eigen werk en dat van de andere deelnemers. Doordat een ieder opdrachten op zijn eigen wijze uitvoert, leren we veel van elkaar. Ervaren hoe belangrijk soms kleine details kunnen zijn.
Er wordt wel van je verwacht dat je bereid bent om ‘huiswerk’ te maken. We werken 6 keer per jaar in een groep van ±10 personen. Er is plaats in deze groep voor mensen die bijv. Quilten Speciaal gedaan hebben en verdere begeleiding zoeken, maar ook voor diegenen die serieus op zoek zijn naar een nieuwe manier van werken met eigen ontwerpen.
Na dit jaar is er meestal een vervolg, waar we verder werken aan en het uitbreiden van vaardogheden en het toepassen van geleerde technieken.
Mail bij belangstelling een motivatie en stuur wat foto’s van gemaakt werk mee.
Kosten; € 240.- (= € 40.-per keer)

Coaching groep.
Er is  een nieuwe coaching groep. Daar wordt je ondersteunt en gecoacht bij het werkstuk waar je eigen ontwerp voor hebt gemaakt of wil gaan maken en het wil gaan uitvoeren. Deze groep is met name gericht op  (gevorderde) art quilter.
Data; 29 oktober, 10 december, 25 februari en 12 mei.
Kosten; € 120.-   

Kantklossen.
Voor beginners en gevorderden. In deze groep krijgt iedereen individuele begeleiding.

  • 15 lessen op donderdagmorgen. Nog 1 plaats
  • 26 september, 10 en 24 oktober, 7 en 21 november, 12 december, 9 en 23 januari, 6 en 20 februari, 5 en 19 maart, 2, 16 en 30 april.
  • Kosten; € 195.-

Is er een cursus waar U aan mee wilt doen, reageer s.v.p. zo spoedig mogelijk. Dit kan door een e-mail te sturen aan; marjon.hoftijzer@gmail.com
In juli of augustus komt het nieuwe uitgebreide lesprogramma hier te staan.

Data onder voorbehoud.
Cursussen en workshops gaan alleen door bij voldoende deelname.
Lestijden: ’s morgens van 9.00 uur tot 11.15 uur en ’s avonds van 20.00 uur tot 22.15 uur.

Plaats; Oltmansstraat 34, 3842 ZX Harderwijk

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.