Nieuwe data workshops in Harderwijk.

Heeft u belangstelling, mail dan naar marjon.hoftijzer@gmail.com voor meer informatie.
Een datum voor een workshop kan altijd ook in overleg gepland worden.

Inschrijven van de  diverse workshops werkt als volgt;
– Geef via een mailtje aan dat U belangstelling hebt voor een bepaalde workshop.
– Dat noteer ik en stuur een berichtje terug.
– Zodra en meerdere geïnteresseerden zijn, plan ik een datum in overleg. Op deze manier      kan ik nog meer op maat plannen.

De data van workshops waar nog plaatsen zijn, vermeld ik op mijn website. De workshops zijn van 10.00 – 16.00 uur en zijn inclusief koffie en thee en de lunch.
Alle verdere gegevens vindt U op de pagina workshops van deze website.

Ik ben data voor aan het plannen en neem ik eerst contact op met diegenen die zich al eerder aangemeld hebben. Daarna plan ik verder in. Als er nog plaatsen open zijn, komen die hier in ieder geval wel bij te staan.

Monoprint op textiel.
Monotype is een druktechniek waarbij slechts één originele afdruk kan worden gemaakt. Deze grafische techniek wordt ook wel monoprinting genoemd. In plaats van op papier past U dit principe toe op stof en experimenteert U met verschillende soorten verf en gaan we diverse variaties van monoprinting toepassen.
Kosten workshop; € 50.- + € 40.- materiaalkosten.
Datum; vrijdag 6 maart

Vrije verfdag met Procionverf.
Geen workshop, maar zelf kunnen verven met Procion verf. De verf staat aangemaakt voor U gereed, evenals de soda ash en materialen om de verf ed af te meten.
Zelf stof meenemen of bij mij bestellen (poplin à €7.95 per meter). Let op dat U een natuurlijke stof meeneemt; 100% katoen, zijde of linnen.
Deze dag is geschikt voor allen die ervaring hebben om met Procion te verven, maar dat liever niet thuis doen.
Kosten voor deze dag; € 50.- + € 15.- voor de verf.
Datum; vrijdag 7 februari

Threadpainting.
In deze workshop gaat U met de naaimachine uit de vrije hand borduren op fluweel. Door het uitsparen van vormen en het volborduren van de achtergrond, ontstaat een mooi effect. Het fluweel zal verder opbollen en rimpelen. De manier waarop we de achtergrond borduren is een vorm van threadpainting.
U hebt wel een naaimachine nodig met een stop- of quiltvoetje en het is fijn als U een beetje weet hoe dat werkt.
Kosten workshop; € 50.- + € 5.- materiaalkosten. Let op, deze workshop wordt in Epe bij het Wonderfil Threaducation centre gegeven.
Datum; vrijdag 13 maart

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.