Lesprogramma 2023 – 2024

LESPROGRAMMA 2023 – 2024.

Zoals het er nu naar uitziet gaan de workshops en de cursussen in oktober van start. U kunt zich aanmelden voor workshops, dan plan ik bij voldoende deelnemers een datum in overleg.
Dit is het lesprogramma.

Op weg naar Art.In het seizoen 2022 – 2023 is de laatste Op weg naar Art groep gestart. Hebt U al enige ervaring op Art quilt gebied en wilt U nog wat meer leren? Neem dan contact op. Dan overleggen we of het mogelijk is bij een bestaande groep aan te sluiten.

Bij de coaching 1 groep is er 1 plaats vrij gekomen. Dit is een groep dames met een Christelijke signatuur die gevorderd zijn in het Art quilten. Belangstelling? Neem even contact op.

Machinaal quilten I en II.We gaan in op de diverse mogelijkheden van machinaal quilten met o.a. meanderen. Het is van belang dat U het ondertransport van Uw naaimachi­ne kunt uitschakelen en dat U een stopvoetje of een quiltvoetje hebt.
In deze serie van 5 lessen maakt U een stekenlap met machinaal quiltwerk. In de eerste les werkt U nog met een gewone naaivoet en gaan we in op het gebruik van de verschillende (soorten) garens en manieren om rasters te stikken. In de 2e, 3e en 4e les zet U de eerste stappen om uit te vrije hand te leren quilten.
Er is ook nog een vervolgcursus, machinaal quilten II. Geleerde technieken worden verder uitgediept en we gaan dieper in op de diverse overall patronen. Deze zijn ook wat complexer dan in de eerste cursus machinaal quilten. Een les staat in het teken van vrij machinaal appliceren en een les waar we dieper in op het uit de vrije hand borduren.
Data voor machinaal quilten I en II.
– 5 lessen op woensdagavond; 1 november, 6 december, 10 januari, 14 februari, 13 maart. Er is nog 1 plaats.
Kosten; € 85.-

Dit is het programma voor het nieuwe seizoen. Is er een cursus waar U aan mee wilt doen, reageer s.v.p. zo spoedig mogelijk. Dit kan door een e-mail te sturen; marjon.hoftijzer@gmail.com
Data onder voorbehoud.
Cursussen en workshops gaan alleen door bij voldoende deelname.
Lestijden: ’s morgens van 9.00 uur tot 11.15 uur en ’s avonds van 19.30 uur tot 21.45 uur.

Workshops ga ik inplannen vanaf eind september. U kunt ze vinden op mijn website; http://www.marjonhoftijzer-boer.nl/home/cursussen-en-workshops/Hebt U belangstelling voor een bepaalde workshop, mail dan even naar; marjon.hoftijzer@gmail.com
Data worden dan zoveel mogelijk in overleg ingepland.

Met hartelijke groeten en tot ziens,
Marjon

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.